21 October 2009

Viska leili, leil on tervisele hea....

See aeg, kui teie mõtlete soojale ilmale ja saunale, saan mina seda omal nahal tunda. Meil praegu tagasihoidlikult 35 kraadi varjus. Päikse käes isegi "veidi" soojem. Mõtlesin, et ostan jäätist. Enne kui ampsu sain, oli jäätis juba sulanud rõõmsalt mu särgi peale... Mis siis ikka, käin edasi kirju särgiga :)
Nüüd ostsin endale uue telefoni. Uskuge või mitte, kuid telefon maksis 59 dollarit (kroonides siis kuskil 590) ja see on tutikas, garantiiga telefon. Jah, lisaks veel, et ostsin poest, mitte kellegi käest. Sellised elektroonilised vidinad on Austraalias odavad. Number jäi samaks. Seega palun kõigil mulle sms või kõne teha, et saaksin teie numbrid tagasi, kuna minul pole peaaegu kellegi numbrit.
Aga nüüd siis randa päikest, kokteili ja kauneid tüdrukuid nautima :) Suvi on saabunud...

3 comments:

  1. 3310 ossid endale?:D Või mis ime viguri sa said 59.- dollari eest?

    ReplyDelete
  2. Nokia 1661. Paras S**T on, kuid vähemalt saab temaga rääkida. Sellega peaaegu tema võimalused ka piirduvad :D Tegelt mõned ime vidinad on sees, nagu näiteks taskulamp, kui tuled öösel Hostelisse, kergelt joogisena, siis leiab oma voodi ning saab vältida teiste miine, mis on laiali sokutatud :)

    ReplyDelete
  3. :D siis ikka mingi kasu tast on :D

    ReplyDelete